tzamiathinon

 

Την ίδια περίοδο όπου στις Η.Π.Α. βάζουν στοπ στην ισλαμοποίηση στην Ελλάδα τέλος Απριλίου θα είναι έτοιμο το τζαμί στον Βοτανικό...Όσοι δεν το γνωρίζετε μόλις ολοκληρώθηκε η σκυροδέτηση της θεμελίωσης του τεμένους (!!!!!!). Επί δεκαετίες, η κατασκευή μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα δύσκολα έμπαινε στη δημόσια συζήτηση και ακόμα πιο δύσκολα προχωρούσε. Σήμερα, η κατασκευή του  έχει  πλέον ξεκινήσει από τις μαριονέτες του σύριζα και αναμένεται να ολοκληρωθεί στο τέλος Απριλίου. Το έχετε συνειδητοποιήσει τι σημαίνει αυτό; Ειδικά οι γυναίκες;  Ο σχεδιασμός του τεμένους έγινε φυσικά όπως το ζήτησε η Α.Αραβία ενώ μικρές διαφοροποιήσεις, ζήτησε η ξενόδουλη πολιτεία. Έτσι η σύμβαση με την κοινοπραξία των τεσσάρων μεγαλύτερων κατασκευαστικών της χώρας (J&P ΑΒΑΞ, ΤΕΡΝΑ, ΑΚΤΩΡ, INTRAKAT) υπεγράφη στις 10 Οκτωβρίου 2016.

Το έργο κατασκευάζεται σε έκταση 17 στρεμμάτων, που παραχωρήθηκε από το Πολεμικό Ναυτικό (!!!!!!!). Ο σχεδιασμός του τεμένους τροποποιήθηκε ελαφρά πέρυσι...για παράδειγμα, το οικόπεδο αποφασίστηκε να χωριστεί, με τη χάραξη ενός δρόμου, από το υπόλοιπο οικοδομικό τετράγωνο, στο οποίο το Πολεμικό Ναυτικό εξακολουθεί να διατηρεί κάποιες λειτουργίες του. Το κτίριο του τεμένους να μη γίνει μέσω της μετατροπής υφιστάμενης αποθήκης, αλλά με μια νέα μεταλλική κατασκευή. Και τα οκτώ εγκαταλελειμμένα κτίρια του οικοπέδου να κατεδαφιστούν.

Οι εργασίες ξεκίνησαν τον Νοέμβριο και βρίσκονται πλέον σε πλήρη εξέλιξη για τα Ελληνικά δεδομένα (!!!!!!). Ηδη κατεδαφίστηκαν τα δύο από τα οκτώ κτίρια, στη θέση των οποίων θα ανεγερθεί το τέμενος, ενώ θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα. Στον χώρο που θα προκύψει θα δημιουργηθεί υπαίθριος χώρος πρασίνου, παιδική χαρά και χώρος στάθμευσης. Οσο για το κτίριο, τις προηγούμενες ημέρες ολοκληρώθηκε η σκυροδέτηση της θεμελίωσής του και έως το τέλος Φεβρουαρίου αναμένεται να κατασκευαστούν ο κύριος και ο δευτερεύων μεταλλικός σκελετός του.

Το τέμενος θα έχει έκταση 1.000 τ.μ. και θα περιλαμβάνει δύο λατρευτικούς χώρους (!!!!!!). Εναν για τους άνδρες, χωρητικότητας 300 ατόμων και έναν για τις γυναίκες, χωρητικότητας 50 ατόμων. Το κτίριο θα φιλοξενεί τους απαραίτητους βοηθητικούς χώρους (αποδυτήρια, τουαλέτες), τα γραφεία του ιμάμη και του μουεζίνη και θα διαθέτει κρήνη, όπως επιβάλλει η μουσουλμανική παράδοση. Δίπλα στο τέμενος θα ανεγερθεί βοηθητικό κτίσμα για τις μονάδες θέρμανσης, ύδρευσης και πυρόσβεσης. Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με 887.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Θα είναι ο μεγαλύτερος θρησκευτικός χώρος λατρείας στην χώρα μας (!!!!!!).

Η ολοκλήρωση του πρώτου τεμένους στη σύγχρονη Αθήνα είναι αποτέλεσμα της παρακμής του πολιτικού συστήματος και της ξενοδουλίας. Σκεφτείτε μόνο ότι η πρώτη ολοκληρωμένη προσπάθεια χωροθέτησης έγινε το 2000 (ν.2833) και αφορούσε την ίδρυση ισλαμικού πολιτιστικού κέντρου σε έκταση 33,4 στρ. στην περιοχή Χούσμουζα Παιανίας με έξοδα της Σαουδικής Αραβίας (!!!!). Η υπόθεση δεν προχώρησε για ευνόητους λόγους.

Η χωροθέτηση τεμένους στον Ελαιώνα εγκρίθηκε όμως τελικά το 2006 (ν.3512) με κυβέρνηση Καραμανλή (διεθνιστική δεξιά !!!!!!!). Οι αντιδράσεις συνεχίστηκαν, αλλά το ΣτΕ απέρριψε όλες τις προσφυγές που ασκήθηκαν. Ο διαγωνισμός κηρύχθηκε 4 φορές άγονος και τελικά κατακυρώθηκε την 5η φορά ύστερα από παρέμβαση της πολιτείας και τον «συνασπισμό» των μεγάλων τεχνικών εταιρειών σε κοινό σχήμα. Μέχρι όμως να υπογραφεί η σύμβαση, χρειάστηκαν ακόμα δύο νομοθετικές ρυθμίσεις, το 2015 και το 2016, για να κλείσουν επιμέρους ζητήματα.

Αν νομίζετε ότι τελιώσαμε εκεί κάνετε μεγάλο λάθος...τα τελευταία χρόνια έχουν αδειοδοτηθεί τρία τζαμιά στην Αττική και ένα στη Θήβα μετά από αιτήσεις χιλιάδων μουσουλμάνων παράνομων μεταναστών.

Ο Ελληνισμός έχει αποφασίσει να αυτό-εξαφανιστεί; Περίπου 600.000 λένε τα επίσημα στοιχεία όπου στην Ελλάδα της μεταπο-λήστευσης αυτό σημαίνει τουλάχιστον πάνω από 1.000.000 ίσως και 2.000.000.

Η μουσουλμανοποίηση της χώρας δεν είναι σενάριο συνωμοσίας ή επιστημονικής φαντασίας κάποιων ακραίων αλλά η πραγματικότητα. Το έχετε συνειδητοποιήσει τι σημαίνει αυτό για όλη την Ελληνική κοινωνία και την καθημερινότητα σας; (ειδικά οι γυναίκες). 

Τα συμπεράσματα δικά σας.