EllkosmKatsourakis1

 

Ο Κατσουράκης Ε. Γεώργιος γεννήθηκε στο κέντρο του Πειραιά το 1974 από Πατέρα και Παππού Πειραιώτες (μακρινή καταγωγή από Δωδεκάνησα και Κρήτη) όπου και πέρασε τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια. Παντρεμένος με την Μιχαέλα έχει αποκτήσει ένα αγοράκι, τον Ευστράτιο, ενώ σύντομα περιμένει να έρθει με το καλό και ένα δεύτερο. Εκτός από τον Πειραιά έχει περάσει μεγάλο μέρος της ζωής του στο Πόρτο Ράφτη (Μαρκόπουλο Μεσογαίας) και στον Βόλο από όπου κατάγεται η Μητέρα του. Το 1993 ξεκίνησε τις σπουδές του στην Ιατρική στην Ιταλία αποκτώντας μεγάλη εμπειρία στην αρχιτεκτονική - αισθητική, πολεοδομία των πόλεων και γενικότερα στο πως λειτουργεί ένα κράτος με υποδομές και ισχυρή βιομηχανία. Το 2002 υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στο Υγειονομικό Σώμα Στρατού Ξηράς στην Άρτα, 401 και Σάμο όπου παρέμεινε μέχρι και την απόλυση του. 

Ασχολήθηκε με την πολιτική από τα φοιτητικά του χρόνια χωρίς όμως ποτέ να έχει ενταχθεί σε ένα μεγάλο κόμμα καθώς πάντα θεωρούσε ότι δεν είναι αντάξια του μεγαλείου του Ελληνικού Πολιτισμού όπου είμαστε οι μοναδικοί κληρονόμοι ενώ ταυτόχρονα δεν μπορούσε να δεχτεί το γιατί η χώρα μας δεν είναι ικανή να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις παγκοσμίως όσο αφορά διάφορους τομείς όπως οι υποδομές, τα πανεπιστήμια, τα νοσοκομεία, η οικονομία, η βιομηχανική παραγωγή, η τεχνολογία, η ποιότητα ζωής κλπ.

Έχει εργαστεί σαν Γενικός Ιατρός ως ελεύθερος επαγγελματίας αλλά και στο δημόσιο σε διάφορα τουριστικά νησιά του Αιγαίου όπως η Μύκονος, η Κως, η Ρόδος ενώ το αγροτικό του το έκανε στην Σύρο-Σίκινο-Σαντορίνη αποκτώντας μεγάλη εμπειρία στα προβλήματα και τις ελλείψεις που παρουσιάζει το σημερινό σύστημα υγείας της χώρα μας, ειδικά στα νησιά μας, ενώ ταυτόχρονα είδε από πρώτο χέρι πως δουλεύει και τι βελτιώσεις μπορούν να γίνουν στο τουριστικό προιόν μας όπου αποτελεί και την μεγάλη βιομηχανία της χώρα μας. Σήμερα εργάζεται στο Γ.Ν. Χαλκίδας. 

Προέρχεται από ναυτική οικογένεια με Πατέρα (Ευστράτιος) αυτοδημιούργητο, πλοίαρχο του εμπορικού ναυτικού, διαπιστώνοντας εκ των έσω τον μεγάλο ρόλο που μπορεί να παίξει η ναυτιλία όσον αφορά την ανάπτυξη στην χώρα μας αλλά και το πόσο κακό κάνει ο λαϊκιστικός κρατικισμός στο ελεύθερο επιχειρηματικό πνεύμα του Έλληνα.

Βαθιά πατριώτης πάντα θαύμαζε τον Παππού του, Δημήτριος, από την πλευρά της μητέρας του Ελένη, καθώς κατατάχθηκε σαν εθελοντής για να πολεμήσει στους Βαλκανικούς πολέμους και τιμήθηκε σαν ήρωας πολέμου από την ίδια την Βασ. Όλγα μετά την ηρωική του δράση αλλά και τον τραυματισμό του στην μεγάλη ιστορική μάχη - νίκη του Κιλκίς - Λαχανά όπου σφράγισε την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας.

Την 25η Μαρτίου του 2014, θεωρώντας ότι δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο, ίδρυσε τον πολιτικό φορέα της Ελληνικής Κοσμοκρατορίας σε όλους τους τομείς - Κίνημα Ελευθερίας, Ευημερίας και Ανάπτυξης όπου με την διαδικτυακή του δράση - θέσεις (καθημερινά μέχρι και σήμερα) σε διάφορους τομείς βρήκε πολύ θετική ανταπόκριση από τον κόσμο καθώς τάραξε τα νερά των πολύ χαμηλών στάνταρ στην πολιτική ενώ άνοιξε τον δρόμο και έδειξε το όραμα, σε πολλούς συμπολίτες μας, που αξίζει ο Ελληνισμός για τον 21ο αιώνα. Η Ελληνική Κοσμοκρατορία (Ελλ.Κοσμ.) είναι σήμερα κόμμα αναγνωρισμένο από τον Άρειο Πάγο, με τον ίδιο επικεφαλής, και μπορεί να συμμετέχει κανονικά στις εκλογές.